Copyright Dynamik Web Projects  
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .

Termeni si conditii
 
 
 
Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
 
        Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Dynamik Web Projects sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
 
- Proprietatea Continutului
        Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") sunt in proprietatea Dynamik Web Projects. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca Dynamik Web Projects isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.
 
- Confidentialitate
        Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
 
- Link-uri pe site-urile unei terte parti
        Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Dynamik Web Projects. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Dynamik Web Projects nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.
 
        Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Dynamik Web Projects isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
"        Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
"        Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
"        Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
"        Nu ofera o securitate adecvata;
"        Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
"        Sunt licentioase sau calomnioase.
- Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
        Dynamik Web Projects poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile de Utilizare actualizate.
        Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Se va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona administratorului sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat administratorul, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera administratorul siteului raspunzator pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva DynamikWebProjects.NET drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.
 
UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE.
 
        NICI DYNAMIK WEB PROJECTS, AFILIATII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENTII SAI SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU
 
LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE
 
LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA
 
SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.
 
Va Multumim ! Dynamik Web Projects  2021