Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Copyright © Dynamik Web Projects  
despre.html
Aici vom furniza atât ofertele noastre speciale cat si cele mai recente informatii !
 
Social Media
 
        Utilizarea sistemului de marketing online poate face ca orice afacere, idee sa se dezvolte si sa atraga cat mai multi clienti, colaboratori, noi sanse de cresterea a succesului. Expunerea unei imagini pozitive a website-ului pe retelele de socializare precum si promovarea acestuia prin intermdiul lor atrage un flux mare de vizitatori si sansa mari de dezvoltare .
        Datorita numarului mare de utilizatori, sansele sunt foarte mari ca si profiulul dvs. online sa se faca cunoscut printr-o astfel de campanie de promovare online. Pentru orice retea de socializare se creaza o pagina oficiala a proiectul web, in care informatiile importante, promotiile, ofertele, imaginile din website, link-urile catre website vor fi organizate sub forma unui portofoliu business.
 
- cresterea traficului pe website-ul dvs;
- construirea unei relatii bune cu publicul tinta;
- cresterea importantei brand-ului dvs;
- crearea unei identitati vizuale pozitive ;
 
Contents Marketing
        Putem creea continut (text) pentru diverse proiecte ale clientului, fie ca vorbim de un website, blog sau portal in care continutul arata clar si accesibil activitatea clientului, cat si pentru evenimente, invitatii, materiale promotionale, anunturi publicitare etc.
 
        Continutul creat este intocmit corect dn punct de vedere gramatical si lingvistic, fara greseli de exprimare sau stiintifice. Textele realizate la noi sunt originale, unice, cu o exprimare usoara, accesibila si care atrage publicul tinta stabilit.
- texte pentru website-uri;
- texte pentru brosuri, pliante,cataloage produse, newsletter;
- texte pentru retele de socializare: Facebook, Linkedin, etc;
- texte pentru comunicate de presa; articole editoriale; anunturi publicitare;
- texte invitatii pentru diferite evenimente; articole blog.
 
Redesign
        Design-ul web este o industrie infloritoare care paveaza drumurile pentru utilizatori si pentru a aduce senzatii noi la experientele online pe desktop, laptop-uri, mobile, tablete si smartphone-uri. Noi ne asiguram ca urmatorul tau website este (redesign) lucrat cu atentie pentru a indeplini asteptarile utilizatorului si conform cu ultimele trenduri din design.
 
Branding
        O definitie foarte intalnita este: “Un brand este un nume, semn sau simbol folosit in identificarea produselor sau serviciilor unui producator si utilizate pentru a-l diferentia de competitie.” sau "Un brand este modul in care este vazut un produs, un serviciu sau o companie in mintea consumatorilor."
 
        Un brand puternic conturat este un avantaj in domeniul in care activati si va atrage numeroase posibilitati de extindere si dezvoltare a afacerii dvs.
 
- elementele de grafica ale brand-ul dvs sa fie originale, atractive si accesibile vizitatorilor;
- website-ul aferent profilului dvs trebuie sa fie unic, cu un design modern;
- logo-ul sa exprime individualitate, unicitate, claritate;
- textul continut in materialele grafice sa poarte un mesaj relevant al activitatii dvs;
 
SEO (search engine optimization)
        Promovarea pe internet a unui site web se poate efectua prin mai multe metode, dar cea mai importanta dintre ele este optimizarea pentru motoarele de cautare (search engine optimization), intrucat este cel mai simplu mod in care se poate afla de existenta lui, costurile sunt scazute si potentialul de promovare este foarte mare, pentru ca cea mai mare parte a vizitatorilor unui site web provine din motoarele de cautare.
 
        Cine are nevoie de optimizare Seo ? Raspunsul este cu siguranta oricine. Avand in vedere progresul pe care tara noastra l-a inregistrat in ultimii in acest domeniu putem vorbi de un potential din ce in ce mai mare cand vine vorba despre persoanele care navigheaza pe internet.
Marketing Online