Cel mai nou serviciu oferit de echipa noasta pentru tine:
 
Alege unu sau mai multe servicii din oferta noastra!
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Copyright © Dynamik Web Projects  
despre.html
Aici vom furniza atāt ofertele noastre speciale cat si cele mai recente informatii !
        Suntem o echipa tanara care a dovedit ca poate si merita sa fie in top. Echipa noastra este formata din : Project Manager, Web Developer, Web Editor, Sales Support, Account Manager, Tester.
 
       Acum ai sansa sa ai si tu un site cu care poti combate concurenta. Industria on-line este una dintre cele mai dinamice industrii, iar mentinerea si evolutia pe o astfel de piata implica sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sa poti aduce inovatie in fiecare solutie web realizata.
 
        Oferim deseori si consultanta web care presupune: propuneri pentru alegerea si integrarea solutiilor de web-site; solutii adecvate de gazduire web; web design, optimizare (SEO), consultanta pentru alegerea domeniului web (.ro, .com, etc.).
 
        Dezvoltarea continua interna si externa este un obiectiv esential atat pentru echipa nostra cat si pentru clientii nostri. Fii si tu alaturi de noi si poti reprezenta o amenintare pentru concurenta care abia asteapta sa gresesti.
 
 
 
Dynamik Web Projects - 2021
 
Noutati in oferta noastra !
 
        Cloud este tehnologia care ofera oricarei companii, de la cele mai mici pāna la cele mai mari, acces facil, prin intermediul internetului, la solutii de business de cea mai noua generatie. Din punct de vedere tehnic, este o infrastructura IT performanta, dispusa īntr-un data center.
 
        Un data center poate fi definit drept un spatiu securizat dedicat, īn care se regasesc servere conectate īn permanenta la internet, ce dispun de conexiuni redundante si sisteme de energie de rezerva. Un astfel de data center poate gazdui datele si informatiile companiilor fara ca acestea sa mai aiba nevoie de un departament tehnic dedicat, cu propriul server.
 
Beneficii : Oricānd, de oriunde, online
 
        Solutiile Cloud BOX permit utilizatorilor sa lucreze īn orice moment, din orice colt al lumii, prin intermediul unei simple conexiuni la internet...