Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim .
Copyright © Dynamik Web Projects  
despre.html
Aici vom furniza atāt ofertele noastre speciale cat si cele mai recente informatii !
Informatii generale : CE ESTE Cloud BOX ?
        Cloud este tehnologia care ofera oricarei companii, de la cele mai mici pāna la cele mai mari, acces facil, prin intermediul internetului, la solutii de business de cea mai noua generatie. Din punct de vedere tehnic, este o infrastructura IT performanta, dispusa īntr-un data center.
       
Un data center poate fi definit drept un spatiu securizat dedicat, īn care se regasesc servere conectate īn permanenta la internet, ce dispun de conexiuni redundante si sisteme de energie de rezerva. Un astfel de data center poate gazdui datele si informatiile companiilor fara ca acestea sa mai aiba nevoie de un departament tehnic dedicat, cu propriul server.

 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beneficii : Oricānd, de oriunde, online
 
        Solutiile Cloud BOX permit utilizatorilor sa lucreze īn orice moment, din orice colt al lumii, prin intermediul unei simple conexiuni la internet. Indiferent daca este un cablu īntr-un sistem desktop, o conexiune wireless pe laptop sau una 3G pe telefonul mobil, aplicatiile dedicate IMM-urile sunt accesibile oricānd, de oriunde.
 
        Daca vorbim despre un termen limita strāns, un utilizator poate lucra si la birou, dar si direct de acasa, ori chiar de pe drum, din taxi. Solutiile Cloud BOX sunt disponibile direct din browserul de internet.
                                                                                                     
                Securitate date: Username si  parola
 
        Unul dintre principalele avantaje ale cloud-ului este acela ca datele companiilor care folosesc acest tip de solutii sunt īn siguranta si le este protejata integritatea. Securitatea de care beneficiaza utilizatorii este unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera tehnologia cloud si este gāndita pe mai multe niveluri. La nivel fizic, data center-ul ce gazduieste serverele este īntotdeauna pazit, iar accesul la servere este limitat exclusiv la expertii īn securitate informatica. Totodata, īncaperea ce gazduieste serverele este permanent monitorizata.
 
        La nivel de securitate informatica, datele sunt criptate cu ajutorul unor algoritmi complecsi. Conexiunea la servere este, de asemenea, securizata la cele mai īnalte standarde, astfel īncāt nimeni īn afara de client nu poate avea acces la datele unei companii. Accesarea se face pe baza de username si parola, īntotdeauna prin intermediul unei conexiuni securizate.
 
        Īn plus, datele au copii de siguranta. Nici un utilizator nu risca pierderea lor īn cazul deteriorarii echipamentelor, spre deosebire de pierderile pe care le poate produce deteriorarea propriului calculator.
 
 
                                                                                                     
Costuri reduse: Promotie WEB HOSTING
 
        Solutiile cloud elimina problema cheltuielilor pe care le genereaza o retea interna īntr-un IMM si nici nu implica existenta unui departament IT numeros. Folosind solutiile online, nu mai sunt necesare costuri cu servere proprii, echipamente performante ale caror componente trebuie schimbate constant pentru a da īntotdeauna randamentul pe care-l impune lucrul īn companie. Mai mult, elimina costurile neprevazute cu echipamentele ce se pot arde.
        Īn acelasi timp, tehnologia cloud nu implica instalarea niciunui program suplimentar, deci elimina costurile cu licente scumpe necesare pentru fiecare angajat, platibile īn avans. Totodata, nu mai este necesara cumpararea de actualizari de programe software. Īn acelasi timp, nu mai este necesara arhivarea fizica a documentelor.
        Costurile sunt īntotdeauna predictibile si flexibile. Astfel, se poate renunta oricānd la un utilizator sau, dimpotriva, pot fi adaugati altii, īn functie de necesitati, ceea ce īnseamna optimizare perfecta a cheltuielilor si predictibilitate.
 
        Dynamik Web Projects alaturi de partenerii acestuia la achizitionarea unui pachet web, sau la inregistrarea unui domeniu impreuna cu un pachet de hosting va ofera promotional serviciul CLOUD BOX si va punem la dispozitie 50 GB.
         Pentru activare solicitati informatii de la un Account Manager.
 
 
 
Va multumim pentru alegerea facuta.